YENİ sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren PTT 1'inci Ligi takımlarından Manisaspor'da yöneticiler, eski futbolcu ve teknik adamlara olan 2 milyon TL borçtan kaynaklanan transfer yasağını kaldırabilmek için harıl harıl para arıyor.
Transfer döneminde çok sayıda oyuncuyla ön protokol yapmasına rağmen yasak yüzünden hiçbirine resmi imza attıramayan yöneticiler, bir yandan kaynak ararken diğer taraftan da rakamlarda indirim yapmaları için alacaklı futbolcularla görüşüyor. Kulübün Murat Erdoğan'a 700, Volkan Babacan'a 600, Causic'e ise 300 bin TL borçlu olduğunu belirten Profesyonel Şube Yöneticisi Mustafa Karakaş, "Bunlar en yüksek rakamlar. Diğerleri daha küçük meblağlar" dedi.
Henüz Makukula ve Iwanski'nin alacaklarından kaynaklanan bir yasak gelmediğini sözlerine ekleyen Mustafa Karakaş, "Öncelikle transfer yasağını kaldıracağız. Futbol Federasyonu'ndan gelecek paralarda aksama olmaz ve sponsor konusunda çabuk hareket edebilirsek sorunu kısa sürede çözeceğimize inanıyorum" diye konuştu.
SERCAN'DA TRANSFER YASAĞI KOYDURTTU
Diğer yandan sezon sonunda kulüple yollarını ayıran Sercan Türkeri'nin federasyona yaptığı başvurunun sonuçlandığı ve genç futbolcunun 279 bin TL alacağının kesinleştiği bildirildi.
LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR
Transfer yasağı kalkmadan kongreyi kazanmak uğruna transfer atağı ile kulübün mevcut paralarını peşinat olarak harcayan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen transfer yasağı için gerekli 2 Milyon TL'yi bulamıyor. Her platformda bu takımı Süper Lig'e taşıyacağım diyerek açıklamalarda bulunan Abdullah Mergen imza attığı oyunculara lisans çıkartamayacak duruma geldi. TFF'den para geleceğini söyleyip futbolcuları oyalayan Abdullah Mergen'in transfer yasağını kaldırmak için nereden kaynak bulacağı merak konusu olurken yeni yapılan transferlere lisans çıkarılmasının tehlikeye girdiği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim