İl genelindeki yollarda yürüttüğü bakım onarım yol genişletme ve asfalt çalışmaları ile vatandaşın ulaşım sorununu ortadan kaldıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl'ün Doğuşlar Mahallesi ile Kertil Mahallesi arasındaki 18 kilometrelik yolda bakım onarım düzeltme ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir bu kapsamda Sarıgöl'e ziyarette bulundu. İlk olarak Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'u makamında ziyaret eden Demir, ilçeye gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ardından Sarıgöl'de Doğuşlar Mahallesi ile Kertil Mahallesi arasındaki 18 kilometrelik yolda incelemelerde bulundu. İncelemelerde, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan ve yetkili müdürler ile personeller de hazır bulundu.
Sarıgöl'ün Doğuşlar Mahallesi ile Kertil Mahallesi arasındaki 18 kilometrelik yolun birçok mahallenin bağlantı yolu olduğunu belirten Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, "Sarıgöl açısından bu yol önemli bir yol. Doğuşlar Mahallesi'nden başlayan yol, Yukarıkoçaklar, Yeşiltepe, Bahadırlar, Tekeli ve Kertil mahallelerinin de bağlantı yolu. 18 kilometre olan bu yolun eski hali kötüydü. Bir arabanın ancak geçebildiği yol kışın çamurdan yazın tozdan da geçilmiyordu. Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile çalışmalarımızı başlattık. Bakım onarım ve düzeltme çalışmaları ile beraber yol genişletme yapıyoruz. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra sathi kaplama yapacağız. Özellikle üzüm üreticisinin kullanmak zorunda kaldığı bir yol burası. Çalışmalar tamamlandıktan sonra vatandaş rahat bir nefes alacak" diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl'de gerçekleştirdiği yol çalışmalarının Sarıgöllü vatandaşların hayatını kolaylaştırdığını belirten Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ortak hareket ederek güzel çalışmalara imza attıklarını belirtti. Selçuk, "Büyükşehir Belediyesi sayesinde yollarımızdaki sorunlar ortadan kalkıyor. Ortak çalışma ile çok güzel işlere imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Yoldan geçen çiftçi aile yolda yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi'ne teşekkür etti. Çiftçi aile incelemelerde bulunan heyete üzüm ikram etti.
Editör: TE Bilişim