Salihli Belediyesi Bizim Ev Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen iftar programına Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Oda Meclis Başkanı Süleyman Oral, meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı.
İftar programına katılımlarından dolayı oda meclis üyelerine teşekkür eden TSO Meclis Başkanı Süleyman Oral, Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirilen iftar yemekleri ve iftar paketleri ile ilgili olarak bir komite oluşturulduğunu ve bu komite de Taner Kalay, Ali Rıza Manav, Ali Rıza Onur, İskender Artemel, Ragıp Akuygur ve Mehmet Altıntaş'ın yer aldığını söyledi. Komite üyelerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür eden Oral, "Oda olarak Ramazan Ayı boyunca 5 yerde kurulan iftar sofrasında her gün 750-800 kişiye iftar verdik. Komitedeki arkadaşlarımızın organizesi ile odamızdan hiçbir ücret çıkmadan bu iftar yemeklerini düzenledik" dedi.
Salihlili hayırseverlerin yardımları ile bu iftar sofrası ve yardım paketlerini gerçekleştirdiklerini belirten Oral, "Buradan hayırseverlerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca bin 220 paket civarında da Ramazan gıda paketimizi ihtiyaç sahiplerimize ilettiler" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim