-KULİS HABER ÖZEL-
Manisaspor'da maddi kriz devam ediyor. Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Manisaspor'da yaşanan maddi kriz Teknik Direktör Taner Taşkın'ı zor durumda bıraktı. İstifanın eşiğe gelen başarılı teknik adam yönetimden ödeme sözü aldığı öğrenildi.
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren Manisaspor'da sezon başından bu yana devam eden mali sorunlar, teknik direktör Taner Taşkın'ı bir kez daha istifanın eşiğine getirdi.
TAŞKIN; "GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"
Pazar günü oynanacak zorlu Keçiörengücü maçı öncesi futbolcuların gecikmiş prim alacaklarının bir bölümünü dağıtan Başkan Abdullah Mergen, teknik heyete ödeme yapmayınca Taner Taşkın, istifasını verdi. Daha sonra Taşkın'la bir kez daha görüşen Başkan Mergen, teknik heyete en kısa sürede ödeme yapılacağını bildirince tecrübeli teknik adam istifasını geri aldı. Bir türlü çözülmeyen ekonomik sorunların futbolcuları ve kendilerini olumsuz etkilediğini ifade eden Taner Taşkın, şöyle dedi:
"Her kulüpte olduğu gibi bizde de maddi sorun var. Manisaspor'da bu zorlukları yaşıyor. Başarılı bir takım var ortada. Bu takımı küstürmeden yolumuza devam etmeliyiz. Ben ve oyuncularım yeterince fedakarlık yapıyoruz. Bu takıma sahip çıkılmalı. Benim istifa etmem şuan için söz konusu değil. Ekonomik sorunlara bir tepki olarak istifa konusu gündeme geldi. Şuan görevimin başındayım. Ama bize verilen sözlerin tutulması lazım" dedi.
"ŞUAN KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇINA ODAKLANIYORUZ"
Sözlerine devam eden Taşkın; "Ekonomik sıkıntılar yaşasak ta şuan ligde çok iyi durumdayız. Bu hafta çok önemli bir maç oynayacağız. Kazanmak zorunda olduğumuz bu karşılaşma öncesi yaşananlar her aile içinde olabilir. Bunu aile içinde çözmeliyiz. Bu kulüp şampiyonluğa oynuyor ama yönetim dışından da destek bekliyoruz. Birlik beraberlikle sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bu sıkıntılar içinde şu an sadece Keçiörengücü maçına odaklandık. Bu zorlu maçı kayıpsız atladık zirve mücadelesine devam etmek istiyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim