Kış aylarında bataklık haline dönüşen ve 50 yıldır çalışma yapılmayan yollara kilit parke taşı döşeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi mahalle halkından tam not aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde başlattığı ve uzun süredir devam eden mahalleleri yenileme çalışmaları kapsamında Sarıgöl İlçesi Çimentepe Mahallesine kilit parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirildi. Yıllardır Çimentepe yollarının çok kötü durumda olduğunu belirten mahalle halkı çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Çimentepe Mahallesinde gerçekleştirdiği bu hizmetin asla unutulmayacak bir çalışma olduğunu belirten Çimentepe Mahallesi sakinleri Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı kilit parke taşı uygulamasına tam not verdi.

50 YILDIR BURAYA HİÇ KİMSE HİZMET GETİRMEDİ
Yolların kış aylarında çamur haline geldiğini ve bu nedenle sokağa hiç kimsenin gelmek istemediğini, artık bu sorunun Büyükşehir Belediyesi sayesinde sona erdiğini belirten mahalleli hizmetlerle ilgili görüşlerini aktardılar.
Dudu Aktaş isimli mahalle sakini, "Çimentepe Mahallemiz yazın tozdan, kışın çamurdan berbat durumdaydı. Artık kurtulduk. Hem güzel bir görünüme sahip oldu. Ben Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnunum 50 yıldır bu mahallede yol çalışması yapılmadı. Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet getirdi" derken, Hasan Tan ise şunları söyledi: "Bakın şu güzelliği kim ödeyebilir? Yollarımız yapılmadan bu mahalleye araç girmiyordu. Tozdan, topraktan biz balkonumuzda oturamıyorduk. Büyükşehir Belediyesi sayesinde artık dışarıya rahat bir şekilde çıkabiliyoruz."
Yolların önce çok kötü durumda olduğunu anlatan Ayşe Kaplan isimli mahalle sakini de, "Önceden böyle değildi. Buralar çok kötü durumdaydı. Bu hizmetten çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den talebimiz buraya bir düğün salonu yapmasıdır. Bu çalışmaların da bir an önce yapılmasını istiyoruz" diyerek hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim