Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli'de 36 araçla gerçekleştirilen toplu ulaşımda dönüşüm araç tanıtım töreninin ardından, mobil Manisa Kart standını inceledi. Başkan Ergün'e Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Oluklu, daire başkanları, şube müdürleri ve vatandaşlar eşlik etti. Mobil Manisa Kart ekibine iyi çalışmalar dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli'de mobil ekiplerin vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi.
İŞLEMLERİ DAHA KOLAY HALE GELDİ
MANULAŞ'a bağlı olarak çalışan Mobil Manisa Kart ekiplerinin önemine de değinen Başkan Ergün, "Vatandaşlarımızın toplu taşıma hizmeti için gerekli olan Manisa Kart işlemlerini kolaylıkla yapabilmeleri açısından bu çalışmayı hayata geçirdik. Daha ferah ve daha modern araçlarda ulaşım hizmeti alacak vatandaşlarımız Manisa Kart'ın kolaylıklarından faydalanacak" diye konuştu.
6 İLÇEDE MOBİL MANİSA KART
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şu ana kadar ulaşımda dönüşüm sağlanan ilçelerde mobil Manisa Kart ekiplerinin vatandaşın hizmetinde olduğunu söyledi. Başkan Ergün, Alaşehir, Saruhanlı, Şehzadeler, Turgutlu, Salihli ve Akhisar ilçelerinde mobil Manisa Kart uygulamasının program dâhilinde yapıldığını bunun periyodik olarak devam ettirileceğini söyledi. Başkan Ergün, uygulamanın vatandaşların adeta ayağına giderek yapıldığını ve bu hizmetten Manisalıların faydalanması gerektiğini aktardı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2017 yılı itibariyle Manisa Kart'ın il genelinde kullanımının sağlanacağını dile getirdi.
Editör: TE Bilişim