Anemon oteller zincirinin sahibi Manisalı işadamı İsmail Akçura, Kapadokya'da bir mahalleyi tatil köyü kurmak amaçlı satın aldı. Akçura'nın kurmayı planladığı tatil köyünün projelerinin bile hazır olduğu, ülkedeki terör olayları yüzünden şimdilik projeyi ertelediği öğrenildi.

Manisa'da ve ülke genelinde yaptığı otel yatırımlarıyla bilinen Manisalı işadamı İsmail Akçura, Nevşehir'e bağlı turizm merkezi Kapadokya'da bir mahalleyi turistik tesis için satın aldı.
Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar'ın 1 Temmuz tarihli köşe yazısında kaleme aldığı yazıda Munyar'ın Akçura ile yaptığı telefon görüşmesi de yer aldı. Bu görüşmede Akçura, Kapadokya'da bir mahalleyi turistik tesis yapmak amacıyla satın aldığını, tesisin projesinin bile hazır olduğunu belirtti. Yine köşe yazısında yer alan bilgilere göre Akçura, tesisin yapımını ülkedeki terör olayları nedeniyle beklemeye aldığını da kaydetti.
Ülke genelinde büyük bir prestije sahip olan Anemon otellerinin de sahibi olan İsmail Akçura'nın Kapadokya'daki bu tesisi hayata geçirmesi dört gözle bekleniyor. Akçura'nın yapacağı tesisin, kısa zamanda Kapadokya'daki en önemli turistik tesis olması bekleniyor.
Editör: TE Bilişim