MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Hacıbaştanlar Mahallesi'ndeki köy hayrına destek vererek mahallelinin yüzünü güldürdü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki mahallelerde düzenlenen geleneksel köy hayırlarına destek vererek vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Gölmarmara ilçesine bağlı Hacıbaştanlar Mahallesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği köy hayrı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin de köy hayır alanında ilaçlama, bakım ve temizlik faaliyetlerinin yanı sıra araç desteği sağlaması vatandaşların takdiri ile karşılandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileterek hayır yemeğine katılan Gölmarmara Koordinasyon Şube Müdürü Ahmet Cülen, "Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda Manisa Büyükşehir Belediyemizin tüm imkanlarını kullanarak hizmetler veriyoruz. Köy hayırları, bizim geleneğimizin ve kültürümüzün ayrılmaz bir parçasıdır. Vatandaşlarımızın dini vecibelerini yerine getirmesi noktasında yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımızın hayrını Allah kabul etsin" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim