Türkiye 1'inci Ligi'nde sahasında Göztepe'ye 3-0 yenilerek düşüşünü sürdüren Manisaspor, son 4 resmi maçta da kalesinde 3'er gol gördü.
Elazığspor galibiyeti ve Ümraniyespor beraberliği ile lige iyi başlamasına rağmen arkasını getiremeyen Manisaspor, 3'üncü haftada Eskişehirspor'la evinde 3-3 berabere kaldı. Ardından Giresunspor'a konuk olan Manisaspor, bu defa sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.
Ziraat Türkiye Kupası 2'nci eleme turunda 3'üncü Lig 1'inci Grup temsilcisi Çorum Belediyespor'u ağırlayan Manisaspor, rakibine 3-1 yenilerek elendi. Göztepe derbisini kazanarak çıkışa geçmeyi hedefleyen siyah beyazlılar bu maçta da geleneğini bozmadı ve rakibine 3-0'la boyun eğerek taraftarını kahretti.
Art arda gelen kötü sonuçlar yüzünden eleştirilere hedef olan teknik direktör Koray Palaz, toparlanacaklarını söyledi. Yenen gollerde bireysel hataların ön plana çıktığını dile getiren genç Koray Palaz, "Göreve geldiğimden beri maalesef her maçta 3 gol yedik. Bununla ilgili önlemlerimizi artıracağız" dedi. Göztepe karşısında ilk yarıdaki oyunu beğendiğini ifade eden Koray Palaz, sözlerini şöyle tamamladı:
"İlk 45 dakika sahaya doğru bir oyun stratejisi yansıtıp rakibe pozisyon vermedik. İkinci yarıda istediğimiz futbolu sergileyemedik. Bunun karşılığında Göztepe 3 gol birden buldu. Önümüzdeki maçlarda yaşanan kayıpları telafi etmek için daha çok efor göstermeliyiz."
Editör: TE Bilişim