Sarıgöl Süleyman Demirel Parkı yakınında hizmete giren Sarıgöl AK Parti İlçe Lokalinin açılış törenine Manisa AK Parti Milletvekili İsmail Bilen, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.
Lokal açılışında konuşma yapan Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, "Partimiz lokali ihtiyaçlara cevap şekilde geniş olarak donatıldı. Seçim çalışmalarımızı ve parti çalışmalarımızı daha rahat ortamda yapacağız. Hayırlı olsun." dedi.

AK PARTİ YÜZDE 55 ÖNDE
Konuşmasında AK Parti'nin yapılan istatistiklerde oy oranının yüzde 55'lerde olduğuna dikkat çeken AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise, "Bugün partilere çatmayacağım. Bugün AK Partimizin yaptıklarınını anlatacağım. Yollar yaptık, kimse yollardan bahsetmiyor. Köprüler yaptık kimse köprülerden bahsetmiyor. Sağlık için çalışmalar yaptık, kimse sağlıktan bahsetmiyor. Terörün belini büktük. Sonuna kadar da mücadelemiz devam edecek. Muhalefet bizim yaptıklarımızı bahsetmiyor, hep tenkitlerde bulunuyor. Halkımız biliyor ama muhalefet liderleri bilmiyor. Onun için halkımız, 'Bunlardan bir şey olmaz' diyerek AK Parti'ye oy veriyor." diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından parti lokalinin kurdelesini AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy ile birlikte kesen Milletvekili Bilen, lokalin hayırlı olmasını dileyerek, "Yerel seçimlerde de Sarıgöl'ümüzü AK Parti'nin alması için çalışmalara şimdiden başlanmasını istiyorum." dedi.
Editör: TE Bilişim