Belediyelerin, kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katımıyla gerçekleşen toplantıda Manisa ulaşımına ilişkin 14 gündem ve 3 ek gündem olmak üzere toplam 17 madde görüşülerek karara bağlandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi 5. Olağan Genel Kurulu, Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda gerçekleşti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun başkanlığında gerçekleşen genel kurula Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu ile birlikte belediyelerin, kurum ve kuruluşların üst düzey temsilcileri katıldı.

ULAŞIM İLE İLGİLİ ÖNEMLİ MADDELER GÖRÜŞÜLDÜ
Genel Kurulda toplu taşıma hizmeti veren taşımacıların uygulayacakları ücret tarifelerinin yılda iki kez gündeme alınmasına karar verildi. Ayrıca Salihli'nin şehir içi toplu taşıma hatları, durak yerleri, güzergahlar üzerindeki trafik düzenlemeleri ile ilgili gündem maddesi de görüşüldü. İlgili gündem maddesine teknik komisyon, Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğünce yerlerinde inceleme yaparak raporun UKOME Genel Kurulu'na sunulması yönünde görüş bildirdi. Toplam 17 gündem maddesinin görüşüldüğü Genel Kurul'da Manisa ulaşımına ilişkin talepler masaya yatırılarak daha güvenli ve verimli bir trafik için düzenlemelerin devam edeceği belirtildi.
Editör: TE Bilişim