Geçtiğimiz günlerde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Manisa İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi’nin ismi de kararnamede yer aldı.

Cezaevinde bulanan Hasan Çebi’nin görevinden alındığı açıklanan kararnamede “…başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı” ifadesi kafaları karıştırdı. Hapis yatan Çebi’nin bu kararname ile hangi göreve atanacağı ise bilinmiyor.

Resmi Gazete’de yayınlanan kararnameye göre;

Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Selami Katran; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Malatya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Selvi, Manisa İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi; Gümrük ve Ticaret Bakanlığında Ankara Ticaret İl Müdürü Ekrem Yıldız; Kültür ve Turizm Bakanlığında Bakanlık Müşavirleri Binnur Özel, Mehmet Bakırcı, Ali Emen ile Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, Elazığ İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Ulusoy, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Özcan, Muş İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Bulut, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Seyfettin Topsoy, Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü Nizameddin Duran; Milli Savunma Bakanlığında Bakanlık Müşaviri Halim Gündoğdu, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine, Haberleşme Genel Müdürü Mustafa Koç atandı.

Boş bulunan Rekabet Kurulu üyeliğine, kalan süreyi tamamlamak üzere, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının aday gösterdiği Şükran Kodalak getirildi.

Editör: TE Bilişim