Etçil, sözlerinin başında 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişiminden dolayı devletimize ve milletimize geçmiş olsun temennisinde bulunarak, "Demokratik hayatımızı kesintiye uğratarak Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyen bu darbe girişimini ve sebep olanları kınıyorum. Darbe girişiminin bastırılmasında başta milletimiz olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.
"MEHMET ALTIPARMAK ÖZEL BİR TEKNİK ADAM"
Etçil, Manisaspor'da yeniden göreve gelmelerinin ardından Başkanımız Abdullah Mergen ve yönetim kurulumuzun öncelikli hedeflerinin Manisaspor'a yakışacak ve yapısına uygun bir teknik adamla yola başlamak olduğunu belirterek, "Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak ile anlaşarak bu konuda çok doğru bir adım attığımıza inanıyorum. Mehmet hocamız; Türk futboluna, futbolcu olarak da hizmet vermiş, hem alaylı hem de mektepli, görev yaptığı takımlarda başarılı olduğuna inandığımız özel bir teknik adam. Mehmet hocamızın kendisinin yanı sıra ekibi de Türk futboluna yıllarca hizmet veren, Türk futbol kamuoyunda kabul görmüş, başarılı isimler." diye konuştu.
"TAKIMIMIZIN PERFORMANSI MEMNUNİYET VERİCİ"
Takımımızın yeni sezon hazırlıklarının devam ettiği Isparta Davraz kampında gösterdiği performansın yeni sezon öncesinde umut verici olduğunu ifade eden Etçil, "Isparta Davraz kamp için çok uygun bir ortam. Futbolcularımızın burada gösterdiği performans memnuniyet verici. Takımımızın kısa zamanda saha içinde ve saha dışında takım birlikteliğini yakalamış olması da başarı adına önemli bir adım." diye konuştu.
"TAKVİYELER DEVAM EDECEK"
Geçen seneden şampiyon olan kadrodan, PTT 1. Lig'de takıma katkı sağlayacak isimleri kadroda tutarak önemli bir hamlede bulunduklarını ve takıma takviyelerin devam edeceğini belirten Etçil, "Şampiyon kadromuzu korumamızın yanı sıra, yeni transferlerimizde ihtiyacımız yönünde nokta transferler. Burada Etimesgut Belediyespor ve Alanyaspor ile yapacağımız hazırlık maçları takımın durumunu ve eksikleri daha net görme açısından da katı sağlayacak." dedi.
"MANİSA'NIN, MANİSASPOR'U SAHİPLENMESİ GEREKİYOR"
Futbol Şube Sorumlusu Muzaffer Etçil, PTT 1. Lig'de iyi yerlere gelmek adına Başkan Abdullah Mergen, yönetim kurulu, teknik direktör Mehmet Altıparmak ve futbolcuların var güçleriyle çalıştıklarını aktararak şunları söyledi: "Allah'ın izniyle iyi yerlere geleceğiz ama Manisaspor'un iyi yerlere gelmesi adına Başkanımız Abdullah Mergen ve yönetimi kurulumuzun çabasının yanı sıra Manisa'da ki tüm kurum ve kuruluşların, sanayicilerin, işadamlarının desteği de gerekli. Manisa'nın, Manisaspor'u sahiplenmesi gerekiyor. Çünkü Manisaspor'un ekonomik anlamda da iyi noktalara gelmesi adına Manisalıların birlikte hareket etmesi gerekiyor. Lige başladığında da taraftarımız sabır gösterirse en kısa zamanda maçlarını sabırsızlıkla beklediği bir Manisaspor izleyeceklerine inanıyorum."

Editör: TE Bilişim