Her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla iftar yaptığını ifade eden Başkan Çelik, "Şehzadeler'de Ramazan ayını dolu, dolu yaşıyoruz. On binlerce vatandaşımız ile birlikte, zenginiyle, fakiriyle, genciyle, yaşlısıyla iftar vakitlerinde sofralarda bir araya geliyoruz." dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Kaymakam İsmail Çorumluoğlu Nurlupınar Mahallesinde vatandaşlarla iftar açtı. Nurlupınar Mahalle meydanında düzenlenen iftar programına Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla iftar sofralarında bir araya geldiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Böylesine güzel bir günde iftar davetimizi kırmayıp katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyor, hoşgeldiniz diyorum. 11 ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif'e bizleri yeniden kavuşturan cenabı hakka sonsuz hamd ediyor, böylesine güzel bir iftar sofrasında bizleri bir araya getirdiği için de sonsuz şükrediyoruz. Evveli rahmet, ortası mağfiret sonu da günahlardan bağışlanma ayı olarak ifade edilen Ramazan ayının artık son kısmına gelmiş bulunmaktayız. Merhaba ey Şehr-i Ramazan dediğimiz günlerde, artık elveda ey Şehr-i Ramazan dediğimiz günlere geldik. Rabbim günahlardan arınmış bir şekilde, Ramazan Bayramına bizleri ve tüm Müslümanları kavuşturmayı nasip etsin inşallah. Ramazan Bayramınız' da şimdiden mübarek olsun inşallah. Ramazan kardeşlik, paylaşmak demek, ulvi duyguların artması demek. Bizlerde Şehzadeler' de Ramazan ayını dolu, dolu yaşıyoruz. On binlerce vatandaşımız ile birlikte, zenginiyle, fakiriyle, genciyle, yaşlısıyla iftar vakitlerinde sofralarda bir araya geliyoruz. Hepimiz bu sofralarda ezanın Allah-u Ekber demesini bekliyoruz. Bu gün değerli Kaymakamımız burada, belediye çalışanlarımız burada, vatandaşlarımız burada. Hepimiz biriz, hiç kimse yemeğe başlamıyor. Ne zaman ki ezan okunuyor hepimiz dudaklarımızda dualar ile oruçlarımızı açıyoruz. Bu güzellikleri bize yaşatan cenabı hakka sonsuz hamd ediyorum. Tüm mesai arkadaşlarımıza yoğun çalışmaları nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Yine Ramazan ayı boyunca desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hayırseverlerimizin sayısını arttırsın ve onların mallarını da ziyade etsin inşallah. Nurlupınar Mahallemizde göreve geldiğimiz günden bu güne kadar hizmet etmek için çaba ve gayret sarf ettik. Zorlu bir kurulum çalışmalarının ardından hamd olsun 65 mahallemizin tamamına hizmet götüren güler yüzlü bir belediyeyi inşa ettik. Nurlupınar Pazar yerinin altında mezbelelik durumda olan arsayı park alanına dönüştürdük. Şuan bulunduğumuz meydanda da bir düzenleme çalışması yaptık. Diğer bir parkımızda da engelli çocuklarımızın da oynaya bileceği yepyeni engelli çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin montajını yaptık. Mahallemizde her türlü hizmeti yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz sizleri seviyoruz, oy veren veremeyen ayrımı yapmadan hizmet ediyoruz. Rabbim daha nice güzel günlerde bizleri bir araya getirsin. Rabbim birliğimize beraberliğimize kast etmek isteyen hainlere fırsat vermesin. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Yakınlarına başsağlığı diliyorum, milletimizin başı sağ ve dik olsun diyorum" dedi.

"YAZ SICAKLARINDA ÇOCUKLARIMIZA DİKKAT EDELİM"
Şehzadeler'de Ramazan ayının güzel bir şekilde geçtiğini ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, "Böylesine güzel bir iftar sofrasında sizlerle bir arada olmaktan büyük bire mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Nurlupınar Mahallemizde Belediyemiz gerekli olan bütün çalışmaları yerine getiriyor. Ben değerli belediye başkanımız ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. 3 yıldır Manisa'da görev yapıyorum bu süre zarfında iftar programlarına sürekli katılmaya özen gösteriyoruz. Ancak en çok severek geldiğimiz mahallelerden bir tanesi Nurlupınar Mahallesidir. Güzel bir Ramazan geçirdik. İnşallah sağlık ve huzur içerisinde Ramazan Bayramına kavuşacağız. Nurlupınar Mahallemizde Kaymakamlık olarak üzerimize düşen ne varsa Belediyemiz ile birlikte yapmaya hazırız. Bizlerin kapısı her zaman hepinize açıktır. İnşallah önümüzdeki dönemlerde daha güzel projeler ile yine sizlerle bir arada olacağız. Geçtiğimiz yıl çok üzüldüğüm bir husus vardı, bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Sıcaklardan bunalarak kanala giren iki yavrumuz boğulmuştu. Bu yıl da havalar çok sıcak geçiyor. Lütfen evlatlarımıza sahip çıkalım. Belediyemizin ve Gençlik Sporumuzun düzenlediği yüzme kursları var buralara gönderelim." diye konuştu.
Editör: TE Bilişim