MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Facebbok'tan yayınladığı istifa açıklamasında şunları dile getirdi: "2014 yılında yapılan Şehzadeler 1. Olağan Genel Kongresi'nde MHP Şehzadeler İlçe Başkanı olarak görevime başladım. Bu süreç içerisinde 7 Haziran ve 1 Kasım gibi zorlu seçim dönemlerini yaşadık. Türkiye'nin teminatı olan partimizin başarısını yükseltmek için elimizi taşın altına koyduk ve yorulmadan, dur durak bilmeden çalıştık. Bu süreç içerisinde gerek Genel Merkezimiz, gerekse arkadaşlarımızdan aldığımız desteklerle ilçemizde güzel çalışmalara imza attık.
Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemlerde her zaman milletimizden yana bir tavır aldık. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in doktrinlerinden asla taviz vermezken, partimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık.
Çalışma sürem boyunca verdiği destekler için öncelikle Genel Merkezimize, ardından mahalle başkanları, sandık görevlileri, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, ocak başkanları, Kamu Sen ve bağlı sendikalar ile Büyükşehir Belediyemize teşekkürlerimi sunarım.
Yönetim kurulu üyelerimizle aldığımız karar neticesinde yeni seçilen İl Başkanımızın kendisine ekip kurması için MHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğimi bildirmek istiyorum. Ve bilinmelidir ki bu istifa kesinlikle bir yol ayrımı değil, aksine güçlerin birleştirilmesidir. Partime kanımın son damlasına kadar tüm desteğimi vereceğimi herkesin bilmesini isterim. Yeni atanacak olan Şehzadeler İlçe Başkanımızın ve İl Başkanımızın ve Genel Merkezimizin her zaman emrindeyiz. Türkiye'nin teminatı Milliyetçi Hareket Partisi ve şahsım olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımın vatandaşlarımızın yanında olmaya, el ele, omuz omuza ülkücü hareketi yükseltmeye devam edeceğini belirtiyorum."
Editör: TE Bilişim