Fuarda Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı, kentin tarihi ve turistik güzelliklerinin yer aldığı stant, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. 11 Aralık tarihine kadar açık olan fuarda, Manisa standı ziyaretçilerini bekliyor.
Türkiye'nin önemli turizm organizasyonlarından biri Travel Turkey Fuarı, Gaziemir'de bulunan Fuar İzmir'de 10. kez ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarın açılış programına, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergun Aksoy, siyaset ve iş dünyasının temsilcileri katıldı. 36 ülkenin turizm profesyonelini buluşturan dev organizasyon, protokol konuşmalarının ardından yapılan görkemli açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
KULA EVLERİ ÖN PLANA ÇIKTI
Şehrin tarihi ve turistik özellikleriyle tanıtıldığı Manisa standı gün boyu ziyaretçilerini ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı standı ziyaret eden konuklar Manisa'nın 5 asırlık simgesi Mesir Macunu, Ağlayan Kaya, Kula Evleri ve Yılkı Atları gibi tarihi ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu. Standı ziyaret eden konuklarla yakından ilgilenen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergun Aksoy, misafirlerine Manisa'ya özgü lezzetlerden ikram etti. Standı Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak da ziyaret etti.
STANTLARI GEZDİLER
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergun Aksoy daha sonra fuarda yer alan diğer illerin stantları ziyaret etti. Ustamehmetoğlu ve Aksoy fuarı gezerek kendilerine ikram edilen ürünlerden tattılar.
Editör: TE Bilişim