MASKİ Genel Müdürlüğü'nün son dönemde hayata geçirdiği projelere kredi desteği sağlayan İller Bankası, Manisa'daki yatırımlara hız kazandırıyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy'u makamında ziyaret etti. Aslay'a ziyaretinde MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel de eşlik etti. Görüşmede İller Bankası ve MASKİ ortaklığıyla hayata geçirilen yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

MANİSA YARARINA PROJELER İÇİN İŞBİRLİĞİ
Manisa Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy, Manisa'nın kendilerinde ayrı bir yeri olduğunu ve Manisa'yı her zaman önemsediklerini dile getirerek, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ yönetimi öncülüğünde hayata geçen projelere biz de gerekli desteği sağladık. Bundan sonraki süreçte de her zaman ilimizin yararına olacak her türlü projede yanınızda olduğumuzun bilinmesini isterim" dedi.

ELBİRLİĞİYLE DAHA BÜYÜK İŞLERE İMZA ATILACAK
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, İller Bankası'nın destekleriyle Manisa'da çok önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, "İlbank desteğiyle hayata geçirdiğimiz projelerimiz arasında özellikle atıksu arıtma tesislerimiz şehrimiz için çok önemli ve büyük yatırımlar. Manisa için yaptığımız her çalışmada İller Bankası'nın desteğini hep yanımızda hissettik. Bunun için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. İş birliği ve uyum içerisinde çok daha büyük işlere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim