Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin 8'inci haftasında Arma Yaşam Gençlik Spor ile karşılaştı. Baştan sona çekişmeli geçen müsabakayı yeşil beyazlı temsilcimiz 3-1 kazandı. Bu galibiyetle 8'de 8 yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor, puanını 24'e yükseltti.
Türkiye Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin 8'inci haftasında Bursa temsilcisi Arma Yaşam Gençlik Spor ile karşılaştı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Başkanları ve çok sayıda Manisalı izledi.
İlk Set Kıran Kırana Geçti
Manisa Büyükşehir Belediyespor, kontrollü savunma anlayışıyla sete başladı. Üst üste sayılar bulan yeşil beyazlı ekip sette 11-2 öne geçti. Fakat daha sonra toparlanan Arma Yaşam Gençlik Spor sete ortak oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor setin sonunda basit hatalar yaptı ve uzatmada seti 28-30 kaybetti, 0-1.
İkinci Sette Geri Döndük
İkinci sette Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Arma Yaşam Gençlik Spor arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı. Bu sette iki ekip de zaman zaman öne geçti. Seti kazanmak için tüm saha içi organizasyonlarını gerçekleştiren Büyükşehir'in Sultanları seti 25-21 kazandı ve skoru 1-1'e getirdi.
Kazanma Alışkanlığını Devam Ettirdiler
Maçın üçüncü seti her iki takımın etkili hücumlarına sahne oldu. İki takım da az hata yaparak, oyununu sürdürdü. Bu sette servisten İrem'le sayılar bulan Büyükşehir'in Sultanları, 26-24 kazanarak durumu 2-1 yaptı. Dördüncü sette Manisa Büyükşehir Belediyespor, rakibi karşısında iyi organize oldu. Arma Yaşam Gençlik Spor'un atakları karşısında Ayşin ve Candan iyi bloklar yaptı ve rakibin sayı kazanmasını engelledi. Hücumda Gülşah'ın da ağırlığını koymasıyla Manisa Büyükşehir Belediyespor seti 25-21 kazandı ve maçın skorunu belirledi, 3-1. Bu skorun ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor puanını 24'e çıkardı ve namağlup yoluna devam etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor : Duygu, İrem, Thompson, Daria, Ayşin, Gülşah, Elif, Melis, Gökçe İrem, Ece, Sedanur, Candan
Antrenör : Süleyman Bozkan

Arma Yaşam Gençlik Spor : Simay, Merve Altın, Anastasiya, Buse, Bahar, Şeyma, Şükran, Merve, Melisa
Antrenör : Zekai Bayram

Süre : 90 Dakika
Salon : Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu
Editör: TE Bilişim