Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı yönetimi ve oyuncular yeni sezonun ilk karşılaşması Halide Edip Adıvar maçı öncesinde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Güzgülü ve Teknik Direktör Levent Eriş, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, yeni sezonu değerlendirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi ve oyuncuları yeni sezonun ilk karşılaşması öncesinde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. X İstanbul da düzenlenen kahvaltıya Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Güzgülü, Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Kulüp Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan, Jimnastik, Atıcılık, Judo ve diğer amatör Branş Sorumlusu Metin Memiş, Teknik Direktör Levent Eriş, Sportif Direktör Bülent Ataman ve futbolcular katıldı.
"KALİTELİ BİR TAKIM KURDUK"
Sezon öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek sezonu değerlendirmek istediklerini belirten Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, "Büyükşehir Belediyespor olarak 23 kişilik kadroya sahibiz. Transferlerimiz bitti. Bir kulübün lokomotifi, futbol takımıdır. Taraftarlar, kulübümüz her ne kadar Dünya Şampiyonu Jimnastikçi de çıkarsa Dünya 3.'sü Judocu da çıkarsa profesyonel futbol takımımızdan başarı bekliyor. Biz de bu beklentiyi karşılayabilmek adına bu ligin üstünde bir takım kurduk. Bütün futbolcularımız buraya gönüllü olarak geldiler. Bazı oyuncularımız üst ligleri feda ettiler. İnşallah futbol takımımız başarılar alacaklar. Halide Edip Adıvarspor deplasmanın ardından taraftarımızın da desteğiyle başarılar elde edeceğiz. Başarılı olacağımız inancındayız. Hayırlı olsun diyorum" dedi.
"EMİN ADIMLARLA HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ"
Teknik Direktör Levent Eriş, "Tek bir hedef konusunda kitlendik. Bu sene yeni bir kadronun sezon başındaki planlamasıyla birlikte yola çıktık. Bu süreçte birçok yol arkadaşı ve can kardeşi aldık. Güzel bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Kardeşim Bülent Ataman'ı da kadromuza da dahil ederek hem idari hem de sportif anlamda iyi bir kadro kurduk. Zaten tek temennim planlamaya sezon başı başlamaktı. Böyle bir kadroyla da sezon başı planlamasıyla başlayarak hedefimize ulaşacağımıza adım gibi eminim" diye konuştu.
"TRİBÜNLERİN DOLMASINI BEKLİYORUM"
Eriş, "Çok kaliteli bir oyuncu grubuna sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Sadece oyun kalitesiyle de insan kalitesiyle de sahip olduğumuzu düşünüyorum. Başarıyı hep beraber paylaşacaklarını ve inşallah da şampiyonluğa giden yolda bütün zorluklara göğüs gereceklerine inanıyorum. Şampiyonluk öyle adının söylendiği gibi çok kolay çıkan bir kelimedir ama yaşanırken zorluklarla gerçekleşir. Daha önce bu şehirde çok şampiyonluk yaşadık. İnşallah bu şehirde Büyükşehir Belediyespor kulübünü ve bizlere çok büyük destek veren Sayın Cengiz Ergün'ün desteğiyle hedefe ulaşacağız. Taraftar sayımızın artmasını istiyoruz. Çünkü çok büyük bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. Biz onlara başarı ve zevk vermeye çalışacağız. Onlarda bize destek verecekler. İnşallah bu düşüncülerimizi hayata geçiririz. Evet bizim görevimiz saha da başarmak. Güzel günler bizi bekliyor" dedi.
‘HEDEFE EL BİRLİĞİYLE GİDECEKLER'
Takımın müthiş bir uyum yakaladığının altını çizen Eriş, şunları söyledi, "Biz bu sene aşağı yukarı 12 oyuncu aldık. Kalan oyuncular benim için çok değerlidir. Kalan oyuncular gelen oyunculara kulübünü anlatıyorsa iş yarı yarıya tamam demektir. Bir takım olduklarını çok kısa zamanda gözlemledim. Hem kamp hem de burada asla pes etmeden çalışan oyuncular müthiş bir birliktelik yaşıyorlar. Başta kaptanımız İlker olmak üzere bütün oyuncularımız tecrübelerini genç kardeşlerine aktararak hedefe el birliğiyle gideceklerine inanıyorum."

"İSTANBUL'DA TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET"
Halide Edip Adıvar karşılaşmasını da değerlendiren Eriş, "Kazanmaya gidiyoruz. Bizim hiçbir şekilde içerde veya dışarıda kazanmanın dışında başka bir beklentimiz yok. Biz iddialı, mücadeleyi seven insanlarız. Hiçbir şey ağaçtan elinize düştüğü gibi gelmez. Çalışarak, emek harcayarak üzerimize düşeni yapacağız. Oradan da kazanıp döneceğiz" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim