7 Eylül Çarşamba Günü yapılacak olan etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Manisa İl Sağlık Müdürü ve İl Halk Sağlık Müdür Vekili Dr. Metin Kaplan tüm Manisalıları şenliğe davet etti.
Manisa İl Halk Sağlığı Müdürlüğünce 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kutlamaları çerçevesinde 'Bisiklet Binme Şenliği' düzenlenecek. Sağlıklı yaşam ve obezite ile mücadele kapsamında düzenlenecek olan bisiklet etkinliği 7 Eylül Çarşamba Günü düzenlenecek.
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde Manisa Valiliği önündeki Cumhuriyet Meydanında 7 Eylül Çarşamba Günü saat 18.30'da başlayacak olan etkinlik parkuru Yunusemre ilçesindeki Atatürk Kentpark'ta sona erecek.
Program Atatürk Kentpark'a varış sonrasında, bisikletçilerin katılacağı mini yarışlar ile devam edecek. Yavaş sürüş ve denge yarışmalarında maharetlerini sergileyecek olan bisiklet sürücülerinin yarışmada dereceye girenleri, Manisa Halk Sağlığı müdürlüğünce bisiklet malzemeleri ile ödüllendirilecek.
Manisa Bisikletçiler Spor Kulübü Derneği (MABİD)'nin katılımları ile destek verdiği etkinliğe, sivil toplum kuruluşları, bisiklet dernekleri haricinde de isteyen her vatandaş kendi bisikleti ile katılabilecek.
Manisa İl Sağlık Müdürü ve İl Halk Sağlık Müdür Vekili Dr. Metin Kaplan tüm Manisalıları bisiklet sürmeye davet ederek, "Obezite ile mücadele ve Sağlıklı yaşam konusunda genç nesillere örnek olma adına halkımızı ve sivil toplum derneklerini etkinliğimize davet ediyor, gösterilecek ilgi adına şimdiden teşekkür ediyoruz." dedi.
Editör: TE Bilişim