AK Partili Bülent Arınç, kendisi hakkında çıkan haberlere sosyal medya üzerinden cevap vermeye devam ediyor. Arınç, geçtiğimiz günlerde ulusal medyada yer alan haberlerle ilgili sert açıklamalar yaptı.
Bilindiği üzere medyada yer alan bir haberde Arınç'ın 16-17 Mayıs tarihinde Manisa'ya geldiği ve katıldığı düğünde ‘Erdoğan ve 4 bakanı Yüce Divan'a göndereceğiz' dediği iddia edilmişti.
İşte bu iddialara sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden yanıt veren Arınç, haberi yapanları ‘Fitneci müfteri' olarak niteledi. Kendisi hakkında bazı internet sitelerinin operasyonel haber yaptığını dile getiren Arınç, "Bana ait olmayan, benim söylemediğim sözler üzerinden haberler yapılıyor. Aslında bunlara cevap vermek ve itibar kazandırmak istemem ancak bir yerde bunların önünü kesmek ve dillerindeki yalan sakızını almak gerektiği kanaatindeyim." dedi.
"YAPILAN HABERLERE İNANMAYIN"
Türk milletinin bu tür haberlere inanmamasını isteyen Arınç, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Gazeteci görünümlü müfteriler silsilesinin son mensubu Fazıl Duygun isimli kişi ve Nabız Haber sitesidir. Bu fitneci müfterinin yaptığı habere göre güya ben 7 Haziran seçimleri öncesinde, 16-17 Mayıs tarihlerinde bir yakınımın düğünü için Manisa'ya gitmişim ve düğünde ‘CHP ve diğer muhalefetle anlaşıp önce 4 bakanı, sonra da Erdoğan'ı Yüce Divan'a göndereceğiz.' demişim. Be hey müfteri, be hey profesyonel yalancı, senin yalanın batsın. İddia ettiğin tarihte ne Manisa'da ne de başka bir yerde düğüne katılmadım. Söylediğimi iddia ettiğin sözlerin tek bir kelimesini dahi ne Manisa'da ne de başka bir yerde söyledim. Söylemem de. Geçmişi biraz araştırıldığında suç dosyasının kabarık olduğu görülen ve kirli ilişkileri deşifre olmuş bu gazeteci kılıklı adamın yazdığı yazılar da yaptığı haberler de gazetecilik dışında her anıma uygun düşüyor. Devletimizin, milletimizin zor bir dönem yaşadığı şu günlerde geçmişten bugüne omuz omuza siyaset yapmış, nice badireleri birlikte aşmış dava arkadaşlarının arasında bu gibi densizlerin fitne sokma çabaları çok manidardır. Bugüne kadar başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar."

Editör: TE Bilişim