Manisaspor'da kongre rüzgarları esmeye başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün kongre tarihinin önüne alınması yönünde yaptığı çağrıya her zaman olduğu gibi duyarsız kalan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen Haziran ayının sonunda kongreye gitme kararından vazgeçmedi. Başkan Abdullah Mergen'in "Listesini yapan kongreye gelsin" söylemi Manisaspor'da muhalif kesimi harekete geçirdi. Son günlerde kulislerde dolaşan başkan adayı ismi ise Kasap Servet olarak bilinen Manisalı iş adamı Servet Bedir olduğu öğrenildi. Manisasporluluğu ile tüm Manisalıların takdirini kazanan Servet Bedir'in; "Mergen'in karşısına kimse çıkmazsa ben çıkacağım" dediği iddia edildi. Manisaspor delegesine hakim olan Servet Bedir'in güçlü bir liste hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Şuan Almanya'da bir fuarda olan Servet Bedir'in fuar dönüşü başkan adaylığı ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.
HAKAN KADAYIFÇILAR'A BASKI VAR
Manisaspor kongresinde Başkan Abdullah Mergen'e karşı aday olacak bir diğer isimde Hakan Kadayıfçılar olduğu öğrenildi. Emre Hasgör döneminde Manisaspor yönetiminde bulunan ve basın sözcülüğü görevini başarıyla yapan Hakan Kadayıfçılar'a yakın çevresinin başkan adayı olması konusunda baskı yaptığı öğrenildi. Şuan için Manisaspor kongresinde aday olmayı düşünmeyen Hakan Kadayıfçılar'ın gelen baskıların artması durumunda, Manisaspor 'un eski başkanı Emre Hasgör ile görüşüp güçlü bir liste ile seçime girme ihtimali olduğu iddia edildi.
Manisaspor kongresine yaklaşık 1.5 ay gibi bir süre kalırken ,Manisaspor kongresi ile ilgili kulisler hızlanırken bakalım geçen süre içinde Manisaspor'da ne gelişmeler yaşanacak?
Editör: TE Bilişim