Türkiye 1. Lig'inde haftayı Büyükşehir Gaziantepspor'a karşı aldığı 2-0'lık galibiyetle sürdüren Manisaspor'da, yenilmezlik serisi de dört maça taşınmış oldu. Futbolcuların ve teknik heyetinde güvenini yerine getiren bu sonuçların ardından, bu ünvanı Altınordu deplasmanında da korumayı amaçlıyorlar.
Manisaspor'un ligde yakaladığı bu dört maçlık yenilmezlik serisi, ligdeki istatistiklere de yansıdı. 13. haftası sona eren zorlu periyotta şuana kadar en uzun yenilmezlik serisi de temsilcimizin elinde bulunuyor. Bandırmaspor'la birlikte dört maçlık seriye sahip olan siyah-beyazlı futbolcular taraftarlarının da yüzünü güldürmeye başladı.
SİFTAH YAPTILAR
Manisaspor'a Büyükşehir Gaziantepspor karşısında galibiyeti getiren golleri kaydeden Ozan Sol ve Sercan Türkeri bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadılar. Sezon boyunca gol sevinci yaşayamayan iki futbolcu, attıkları gollerin yanı sıra takıma kazandırdıkları üç puanla birlikte sevinçlerini daha da katlamış oldular. Geçtiğimiz sezonlarda takımı taşıyacak performans sergileyen Ozan Sol'un bu kez ilk kez siftah yapması taraftarı da memnun ederken, bu performansını gelecek haftalarda da sürdürmeyi istiyor.
Maç sonunda takım arkadaşları ve taraftarlar tarafından da tebrik edilen iki futbolcu, takımlarının çıkışlarına katkıda bulunmak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini de söylediler.
BERK SARARMAYA DEVAM ETTİ
Manisaspor'un başarılı futbolcularından Berk Neziroğluları, sarı kart istatistiğini Büyükşehir Gaziantepspor karşısında da sürdürerek ilginç bir istatistik yakaladı. Bu sezon oynanan 13 karşılaşmanın 11'inde forma giyen kanat oyuncusu, bu maçla birlikte altıncı kez sarı kart gördü. Hatırlanacağa üzere Berk, karşılaşmanın 73. dakikasında girdiği bir pozisyonda maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırılmıştı. Teknik direktör Sait Karafırtınalar'da oyuncusuyla bir görüşme gerçekleştirerek, saha içerisinde daha dikkatli olmasını istedi.
Berk toplamda bu sezon altı sarı kart, bir de kırmızı kart görerek dikkat çekti.
Editör: TE Bilişim