MASKİ'nin mahallelerde gerçekleştirdiği projelerin görüşüldüğü ziyarette Genel Müdür Coşkun, el birliğiyle Manisa halkının yaşam standartlarını yükselterek, Manisa'ya yeni kazanımlar sunmanın en büyük kazanım olduğunu vurguladı.
Manisa Muhtarlar Derneği Manisa Şube Başkanı Mahir Arslan, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mehmet Baskak, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede, muhtarların mahallelerdeki sorunlarla ilgili taleplerini dinlenerek, MASKİ projeleri hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi. Manisa Muhtarlar Derneği Manisa Şube Başkanı Mahir Arslan, "Manisa Muhtarlar Derneği Manisa Şubesi Yönetim Kurulu olarak, hayırlı olsun ziyaretine geldik. Hem tanışmak hem de mahallelerimizin ihtiyaçları ve yapılacak projeler ile ilgili olarak detaylı bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla sizlerle görüşmek istedik" diyerek Genel Müdür Coşkun'a yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti.

"HEPİMİZİN KALBİ MANİSA İÇİN ATIYOR"
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa için el birliğiyle çalışmanın kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür etti. "Sizleri bu nazik ziyaretinizde makamımızda ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Buradaki işimizin önemini sizler gayet iyi biliyorsunuz. Hepimizin kalbi Manisa için atıyor. Bir nebze bir şey daha katabiliyorsak, yaşam standartlarını biraz daha yükseltebiliyorsak bu bizim için en büyük kazanımdır. Çok kullanılan bir deyim vardır; ‘Halka hizmet, Hakk'a hizmet' diye. İnsanların en hayırlısı insanlığa yararlı olandır. Böyle bir ayeti kelime de var biliyorsunuz. Bu bilinçle, işimiz gücümüz birlikte yaşadığımız halkı daha rahat ortamlarda yaşatmak. Bunun için hiçbir şeyi esirgemeden, gece gündüz demeden sizlerin ve milletimizin hizmetindeyiz. Bu işte yorulmak, durmak yok. Allah bize güç versin, iş birliğimizi bozmasın. Sizlerle el ele gönül gönüle Manisa'ya hizmet etmek sizler kadar beni de mutlu edecektir. Hepinizi saygıyla selamlıyorum" diye konuştu.
Ziyaret, MASKİ tarafından mahallelerde gerçekleştirilen altyapı projeleri ile ilgili istişare yapılmasının ardından son buldu.
Editör: TE Bilişim