. İl genelinde hayata geçirdiği hizmetler ve ürettiği projelerle ön plana çıkan Başkan Ergün, birçok metropol belediye başkanını geride bırakarak araştırmada 3. sırada yer aldı.
Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi tarafından, 30 Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan ‘Büyükşehirler Yerel Memnuniyet Araştırması'nın' sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. Büyükşehir Belediye Başkanları'nın performanslarını katılımcılara sorarak değerlendiren araştırma şirketinin verilerine göre, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yüzde 71,1 başarı oranıyla en başarılı büyükşehir belediye başkanları arasında 3. sırada yer aldı. Tamamen halkın oyları ile belirlenen araştırmayla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün; İstanbul, İzmir, Antalya, Eskişehir gibi birçok metropol belediye başkanını geride bırakarak Gaziantep ve Aydın'ın ardından 3. sırada yer aldı.

‘KAMUOYU ANKETLERİ BİZLERE GÜÇ VERİYOR'
17 ilçeye verdiği hizmetler sonucu şahsına gösterilen teveccüh nedeniyle Manisalılar başta olmak üzere, ankete oy verenlere teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Manisalı vatandaşlarımızın teveccühlerine layık olabilmek adına 17 ilçeye en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabasındayız. Bu anlamda il genelinde dev projelerimizi bir bir hayata geçirdik, proje üretmeye de durmadan devam ediyoruz. Bu hizmetlerimiz ile ilgili gerek vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu yorumlar, gerekse de bu tür kamuoyu anketleri bizlere güç veriyor" dedi.
Editör: TE Bilişim