İlim Yayma Cemiyeti'nin destekleriyle Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvası sona erdi.
20 takımın katıldığı turnuva sonunda 11 A sınıfı şampiyon olurken 12 A sınıfı ikinci, 9 A sınıfı ise üçüncü sırada yer aldı. Turnuvada final maçının sona ermesinin ardından Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lises'nde ödül töreni gerçekleştirildi. Törene Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Savaş Bulan, İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç, Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Günhan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman törende turnuvada birinci olan takıma şampiyonluk kupasını verdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her daim gençlerin yanında olduklarını dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Bu tür etkinliklerin sayılarını artırmak için her zaman desteğe hazırız. Gençlerimizi ne kadar çok spor aktivitelerine yönlendirebilirsek daha sağlıklı ve başarılı bir gençlik yetiştirmiş oluruz. Bu turnuvaya katılan bütün gençlerimizi yürekten kutluyoruz. Emeği geçenlerde çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi Başkanı Recep Özgüvenç, Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi ile yapılan görüşmeler neticesinde sınıflar arası futbol turnuvası düzenlemeye karar verdiklerini belirterek, "Gençlerimiz enerjilerini olumlu yönde kullanmaları için, olumlu yanda serf etmeleri için sınıflar arası futbol turnuvası düzenledik. Son derence centilmence çok güzel bir turnuva oldu. Her zaman destekleriyle yanımızda olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Savaş Bulan ise şöyle konuştu: "Yunus Emre Anadolu İmam Hatip lisesi ile İlim Yayma Cemiyeti'nin düzenlediği sınıflar arası futbol turnuvasının final maçı oynandı. Güzel bir turnuva oldu. Çocuklarımız sahada birbirilerine karşı çok saygılıydılar, buda yarı bir güzellik oldu. İmam hatipliğe yakışır şekilde davranışlar sergilediler. Bütün çocuklarımızı tebrik ederim. Ayrıca bu turnuvaya verdikleri desteklerden dolayı İlim Yayma Cemiyeti ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze çok teşekkür ediyorum" dedi
Editör: TE Bilişim