Türkiye Futbol Federasyonu'nun Manisa'daki Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçında yaşanan 'ambulans skandalı' hakkında yaptığı, sarı lacivertlilerin büyük tepkisini çeken açıklamanın perde arkasından başka bir skandal çıktı. Göz kapağı yırtılan Robin Van Persie, stat dışında 15 dakika sağlık aracı beklerken, o an orada bulunan temsilci Selim Arıcı da ambulansın gelmesi için büyük uğraş verdi. Fakat Arıcı, tüm olan biten 'skandalı' anlatmak yerine tamamen farklı bir rapor vererek federasyonu yanılttı.
Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçında yaşanan ambulans skandalı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı ve sarı lacivertlilerin büyük tepkisini çeken açıklama ile ilgili olay yaratacak bir iddiada bulundu. Gazetenin bugünkü sayısında yer alan haber şöyle:
Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiği maça Sarı-Lacivertlilerin dünyaca ünlü yıldızı Robin Van Persie'nin sakatlığı damga vurmuştu.
Göz kapağı yırtılan Hollandalı forvet, oyuna devam edememiş ve sedye ile direkt çıkış tüneline götürülmüştü. Fakat acilen hastaneye götürülmesi gereken Van Persie, stat dışında 15 dakika ambulans beklemişti. O an orada bulunan Fenerbahçeli yetkililer ile mücadelenin temsilcisi Selim Arıca da sağlık aracının gelmesi için büyük çaba göstermişti.
"Ambulansı getirin, ambulans nerede?" diyerek yetkililere seslenen ve tüm olan bitene şahit olan Arıcı, daha sonra konuyla ilgili bir rapor yazdı ve bunun üzerine TFF herkesi şoke een o ilginç açıklamayı yaptı.
"DÜPEDÜZ YALAN RAPOR BU"
Bu duyuruyu gören ve şoke olan Fenerbahçeli yetkililer, bütün olayın canlı şahidi olmasına rağmen TFF'ye gönderilen raporda bambaşka ifadeler kullanan temsilciyi aradı. Sarı lacivertliler, Arıcı'ya neden böyle bir şey yaptığını sorarken; temsilci, "Ben stat müdürünü dinledim. Onun anlattıklarını rapora yazdım" yanıtını verdi.
Bunun üzerine Fenerbahçe kanadı, "Kendi yaşadığın olayı değil de stat müdürünün anlattığını mı rapora yazdın? Düpedüz yalan rapor bu. Neyi amaçlıyorsun, kimi koruyorsun" gibi ifadeler kullandı.
Tüm bunlara devamlı kaçamak cevaplar veren Arıcı, böylece federasyonu ciddi şekilde yanıltırken, ikinci bir skandala da imza atmış oldu.
Editör: TE Bilişim