Önceki gece meydana gelen olayda genç kız yaralanırken, erkek arkadaşı ise hayatını kaybetti. Olay, Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Utku Mahallesi'nde bulunan Ulupark içerisinde meydana geldi. Alınan Bilgiye göre, eski sevgilisini erkek arkadaşıyla gören Ömer Ö. (24) eski sevgilisi Songül K. ve erkek arkadaşı Yusuf D. ile tartışmaya başladı.
Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Ömer Ö. yanında bulundurduğu bıçak ile önce Songül K.'yi sonra Yusuf D.'yı bıçaklayarak yaraladı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yusuf D. Manisa Devlet Hastanesine kaldırılırken Songül K., Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yusuf D. Manisa Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Öte yandan Yusuf D.'yı bıçaklayarak öldüren ve Songül K.'yı da yaralayan Ömer Ö. olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alındı. Ömer Ö. İle birlikte olaya karıştığı öğrenilen Ali Ö. İse olay yerinden kaçsa da kısa sürede yakalandı.
Yakalanan Ömer Ö. İle Ali Ö., dün Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi
Editör: TE Bilişim