Şimdilik şirketin faaliyet alanını sürpriz tutuklarını kaydeden Aloğlu, "Fakat tam olarak alt yapısını oluşturduktan sonra onu da açıklayıp istihdam için, dernek üyelerinin ticari menfaati için kolları sıvayıp Bismillah diyeceğiz." dedi.
Manisa Girişimciler Derneği üyeleri geleneksel kahvaltılarını bu hafta kurucu üyesi olan Ömre Yılmaz'ın Eskiz Mobilya ofisinde gerçekleştirdi. Toplantıda seçim değerlendirmesi ve ticari ilişkilerle ilgili haftalık analizler yapan dernek üyeleri ve yönetim kurulu artık toplantılarını dernek binasında değil üyelerinin işyerlerinde yapıp ticari sahaya daha yakın olma kararı aldı. Hemen hemen her meslek kolunun temsilcilerinin bulunduğu dernek, önümüzdeki günlerde ortak bir oluşumun da müjdesini verdi.
Toplantıda gündemi yorumlayan Dernek Başkanı Ayberk Aloğlu, konuşmasının başında seçim sonuçlarının, yeni hükümetin vatana, millete ve ticari hayata hayırlı olması temennisinde bulundu. Aloğlu, "İyisiyle kötüsüyle bir seçimi, daha geride bıraktık. Artık ‘Sen verdin ben vermedim, o öyle olacaktı bu böyle olacaktı' kavgalarını bırakıp memleket için tek yürek tek bilek olma zamanıdır. Kavga ve dedikoduyla geçirilecek bir tek saniyemiz de, kaybedecek tek bir milli servete de tahammülümüz yok. Memleket siyasi partilerin değil Türk halkınındır. Herkes sahiplenmeli ve sahip çıkmalıdır. Önümüzdeki günlerde ticari bir oluşum için ve tüm dernek üyelerinin de ortak olabileceği bir şirket kurulacak. Şimdilik şirketin faaliyet alanını sürpriz tutuyoruz. Fakat tam olarak alt yapısını oluşturduktan sonra onu da açıklayıp istihdam için, dernek üyelerinin ticari menfaati için kolları sıvayıp Bismillah diyeceğiz. Herkese şimdiden hayırlı olsun." dedi.
Editör: TE Bilişim