MANİSA'NIN Akhisar İlçesi'nde, yüksek gerilim hattından kopan tele temas edince ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra kurtarılamayan orman işçisi 34 yaşındaki Birol Merdim, gözyaşları içinde ailesinin yaşadığı İzmir'in Kınık ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, yüksek gerilim hattından kopan tele temas edince ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra kurtarılamayan orman işçisi 34 yaşındaki Birol Merdim, gözyaşları içinde ailesinin yaşadığı İzmir'in Kınık ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Evli ve 3 çocuk babası orman işçisi Birol Merdim, geçen 24 Ağustos'ta ağaç kesimi işi için Akhisar'ın Çobanhasan Mahallesi'ne gitti. Burada kesim yaptığı ağaçlardan birinin dalı, üzerine düştüğü gerilim hattının telini koparttı. Kopan tele temas eden Merdim, elektrikakımına kapılınca, ağır yaralandı. Ambulansla Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Merdim, buradaki ilk müdahale ardından İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada 1 bacağı ve sağ kolu dirsek hizasından kesilen Merdim, dün gece kötüleşen diğer bacağının da kesilmesi için ameliyata alınacağı sırasında, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Merdim'in cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Merdim'in otopsinin ardından bugün sabah yakınları tarafından alınan cenazesi, ailesinin oturduğu İzmir'in Kınık İlçesi'nin kırsal kesimdeki Bağalan Mahallesi'ndeki cemevine getirildi. Merdim, burada kılınan cenaze namazı ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Editör: TE Bilişim