MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 114 mahallede yapılacak projeler ve ilçelerde yaşanan su sıkıntısını gidermek için ortaya konan çalışmalar masaya yatırıldı.
MASKİ Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen toplantıya MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen ve Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu başkanlık etti. Toplantıya ayrıca Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel ve Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Gürhan Koçi de katıldı. Toplantıda 17 ilçede devam eden çalışmaların yanı sıra önümüzdeki dönemde başlayacak olan yeni projeler görüşüldü. İlçelerin su sıkıntısını çözecek içme suyu sondajları da toplantının ana gündem başlıklarındandı.

"114 MAHALLE PROJEMİZİ İLÇE SORUMLULARIMIZA ANLATTIK"
MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, ilçelerde görev yapan sorumlulara önümüzdeki dönem hayata geçirilecek projeler hakkında detay bilgiler paylaştıklarını söyleyerek, "Biz ilçelerde görev yapan sorumlularımızla düzenli olarak iletişim halindeyiz. İlçelerimizle koordineli bir şekilde çalışarak gelen bilgileri planlamalarımıza dahil ediyoruz. Hemşehrilerimiz için hayata geçirdiğimiz '95 Mahalle Projesi'nde sona yaklaştık. Şimdi idare olarak ‘114 Mahalle Projesi'ne hazırlanıyoruz. Bu 114 mahalle projesiyle mahallelerimizde 456 proje uygulanacak. Bazı mahallelerimizdeki çalışmaların proje ihalelerini gerçekleştirdik. Yeni projemizle ilgili bilgileri arkadaşlarımızla paylaştık" dedi.

"YENİ İÇME SUYU SONDAJ KUYULARI AÇIYORUZ"
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu da, ilçelerde görev yapan MASKİ sorumluları ile görüştüklerini detaylı bilgi paylaşımı için aylık olarak toplandıklarını belirterek şunları söyledi:
"Ekiplerimiz yoğun bir tempoda içme suyu sondajlarındaki çalışmalarını sürdürüyor. İl genelinde birçok noktada sondaj kuyusu açıyoruz ve açmaya da devam edeceğiz. İçme suyu sıkıntısı yaşanan mahalle bırakmamak adına uğraş veriyoruz."
Editör: TE Bilişim