İZMİR'DE 3 ay önce 'kuaföre gidiyorum' diyerek evden çıkan, evli ve 4 çocuk annesi Hatice Çağlı'dan haber alınamıyor. Hatice Çağlı'nın abisi Halil İbrahim Şenyıldız, kardeşinin izine rastlayamadığını belirterek, yetkililerden yardım istedi.
İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan Hatice Çağlı (55), 3 Mart 2016 günü kuaföre gitmek için evden ayrıldı ve bir daha dönmedi. Kardeşinden haber alamayan Halil İbrahim Şenyıldız, emniyete kayıp başvurusunda bulunduklarını ifade ederek, "Kuaförden çıkıp ticari taksiyle Manisa otogarına gitmiş. Hangi firmadan bilet aldığını ve nereye gittiğini bilmiyoruz. Emniyetin bize verdiği bilgiler bunlar. Hayatından endişe ediyoruz" dedi.

SON TELEFON GÖRÜŞMESİ BİR TAKSİCİYLE
Emniyetin Hatice Çağlı'nın telefon görüşmelerini incelediğini anlatan Şenyıldız, "Gizli numaradan taksiyi çağırmış ama diğer görüşmeleri yok. Takside iki defa telefon görüşmesi yapmış. İkinci bir telefonu olduğundan şüpheleniliyor" diye konuştu.

GİDECEĞİNİ SÖYLEMİŞ
Hatice Çağlı'nın bir komşusuna gideceğini söylediğini dile getiren Şenyıldız, "O da kızına anlatmış, kızı da bizi arayıp böyle bir bilgi vermedi" dedi. Kardeşinin fotoğrafını yanından bir an olsun ayırmayan Şenyıldız, "Bu fotoğraftakinden farklı olarak gözlük kullanıyor" diyerek iyi bir haber beklediğini ifade etti.
Editör: TE Bilişim