Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerindeki yoğun mesaisini sürdürüyor. Daire Başkanı Ersoy Arslan, Şehzadeler ilçesi Hamzabeyli, Hacıhaliller ve Sarıalan Mahallelerini, Yunusemre ilçesinde ise Tevfikiye, Keçiliköy, Kayapınar, Uzunlar ve Sakallı Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları ve sakinleri ile bir araya gelen Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, sorunlu noktaları yerinde inceledi.

SIKILMADIK EL BIRAKMIYOR, HERKESİN SORUNLARINI DİNLİYOR
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, daire personelleriyle birlikte mahallelere çıkarma yapıyor. Bu kapsamda Şehzadeler ilçesinde Hamzabeyli Mahallesi, Hacıhaliller Mahallesi ve Sarıalan Mahallesi'ni ziyaret eden Arslan, mahalle muhtarları ile birlikte problemli noktaları inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin üzerine düşen görevi titizlikle sürdürdüğünü dile getiren Arslan, mahallelerin daha iyi noktalara gelmesi için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

EN İYİ HİZMETLERİ VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRACAĞIZ
Yunusemre ilçesi mahallelerini de ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan; Tevfikiye, Keçiliköy, Kayapınar, Uzunlar ve Sakallı Mahallelerinde de muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların yapılan hizmetler noktasında memnuniyetlerini duyduklarını belirten Arslan, "Vatandaşlarımızın yaşadıkları yerlerden memnuniyet duymaları için Büyükşehir Belediyesi'nin görev, yetki ve sorumlulukları dahilinde en iyi hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bu noktada yapılması gerekenler için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle sahadayız. İnşallah bu süreçte en güzel hizmetleri hayata geçireceğiz. Halkımızın hiç şüphesi olmasın. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün, geçmiş dönemde Manisa'da 57 mahallede gerçekleştirdiği hizmetler, şimdi Büyükşehir Belediyesi ile tüm ile yayılacak" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim