Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yüzme branşında düzenlenen Manisa İli Şenlik Müsabakalarında, Manisa Büyükşehir Belediyespor yüzme şubesi elde ettiği başarılı sonuçlarla turnuvaya adeta damga vurdu. Turnuvada 68 madalya kazanan yeşil-beyazlı sporcular, bu sonuçla Manisa'da kulüpler arasında en fazla derece elde etmeyi başaran kulüp oldu.
Judo'dan cimnastike, okçuluktan atletizme kadar farklı branşlarda elde ettiği başarılarla göz dolduran Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nde bir başarı da yüzme branşından geldi. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Manisa İli Şenlik Müsabakalarında, Manisa Büyükşehir Belediyesporlu sporcular kazandığı başarılarla sporseverlerden tam not aldı. Turnuvada 2002-2007 doğumlu 20 sporcusuyla, Manisa'da ilk üç klasmanda en fazla sporcu yerleştirmeyi başaran kulüp olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 37 birincilik, 21 ikincilik ve 10 üçüncülük olmakla beraber müsabakalardan 68 madalya kazandı.
BAŞARILARI BİZLERİ MUTLU ETTİ
Farklı branşlarda kazanılan başarılarla Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün tam bir spor kulübü görüntüsü sergilediğini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tunç Çalışkan," Manisa İli Şenlik Müsabakalarında başarılı sonuçlar elde ederek bizleri mutlu eden sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim