MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçe merkezi ve mahallelerinde yer alan mezarlıklarda ilaçlama, temizlik, bakım ve çiçek ekim çalışması yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını daha ferah ve huzurlu bir ortamda ziyaret etmeleri için il genelindeki tüm kabristanlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi merkez ve mahallelerin kabristanlarında ilaçlama, temizlik, bakım ve çiçek ekim çalışması yaptı.
"BAKIMLI VE TEMİZ OLDU"
Mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarının devam ettiğini belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, "İl genelindeki mezarlıklarımızda gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmalarımız Turgutlu ilçesi merkez ve mahallelerinde de devam etti. Yapılan çalışmalarla birlikte mezarlıklar daha bakımlı ve temiz oldu" diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün, mezarlıklar konusunda özel hassasiyet gösterdiğini sözlerine ekleyen Daire Başkanı Serpil Aykurt "Mezarlıkların daha huzurlu ve ferah olması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim