TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "Taraftarlarımıza ve futbolseverlere iyi futbol seyrettirmek istiyoruz. Çok genç, koşan, sahada her şeyiyle mücadele eden bir takım olacağız." dedi.
Afyonkarahisar'da üçüncü ve son kampını yapan Manisaspor, yeni sezona günde çift antrenmanla hazırlanıyor.
Teknik direktör Altıparmak, yaptığı açıklamada, sezon öncesi son ciddi hazırlık maçını Demokrasi Kupası kapsamında, ligdeki rakiplerinden Denizlispor ile yaptıklarını söyledi.
"LİGE HAZIRIZ"
Yeni sezona üç kademeli kamp dönemi ile hazırlandıklarını, daha önce Davraz ve Kızılcahamam'da kamp yaptıklarını ifade eden Altıparmak, şunları kaydetti:
"Çok yoğun tempoda çalıştık. Yeni sezon hazırlıklarına Davraz'da 12 günlük kamp ile başladık. Kızılcahamam'da ağırlıklı olarak teknik ve taktik çalışmalar yaptık. Son kampımızı da Afyonkarahisar'da yapıyoruz. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Hem uyguladığımız çalışma programı hem de yaptığımız hazırlık maçları ile lige hazırız diyebiliriz."
"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"
Altıparmak, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, buna ulaşabilmek için bazı takviyelerin yapılması gerektiğini dile getirerek, şu ifadeleri kullandı: "Eksik mevkilerimiz var. Bu eksiklerimizi tamamladıktan sonra biz de bu hedefimizi ortaya koyacağız. Hedefimiz iyi futbol oynamak. Taraftarlarımıza ve futbolseverlere iyi futbol seyrettirmek istiyoruz. Çok genç, koşan, sahada her şeyiyle mücadele eden bir takım olacağız. Öncelikle defansın sol tarafına bir oyuncu, orta saha ve forvete de takviye yapmamız lazım."
Editör: TE Bilişim