Sakarya'da gerçekleştirilen Minikler-Yıldızlar-Gençler ve Büyükler Bay/Bayan Türkiye Şampiyonası'nda ikinci olan Sude Gündüz ve üçüncü olan Nazım Akkuyu sevinçlerini Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman ile paylaştı.
Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Minikler-Yıldızlar-Gençler ve Büyükler Bay/Bayan Türkiye Şampiyonası 14-22 Temmuz tarihleri arasında Sakarya'da gerçekleştirildi. 63 ilden 4 bin sporcunun katılımıyla Sakarya Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonda Turgutlu Muay Thai Spor Kulübü sporcuları Sude Gündüz ikinci, Nazım Akkuyu üçüncü ve Alera Seda Koçak üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attı. Sporculardan Sude Gündüz ve Nazım Akkuyu antrenörleri Tayfun Özcan ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'ı ziyaret etti. Ziyarette sporcular, Savaş Duman'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Dr. Savaş Duman ise sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Şampiyonda en iyi şekilde mücadele ederek üç madalya kazandıklarını belirten Turgutlu Muay Thai Spor Kulübü Antrenörü Tayfun Özcan, "Sporcularımız emeklerimizi boşa çıkarmadı. Şampiyonda bizleri en iyi şekilde temsil ederek elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandırdı. Bu başarıda maddi ve manevi yanımızda olan Manisa İl Spor Müdürümüz Sn. Savaş Duman'a çok teşekkür ediyorum" dedi.
Başarılardan dolayı sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Sakarya'da düzenlenen şampiyonada sporcularımız bizleri en iyi şekilde temsil etti. Bu genç sporcularımız inşallah çalışarak ileride daha büyük başarılara imza atarlar. Biz de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu gibi başarıların daha ileriye taşınması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tüm spor branşlarına desteğimiz artarak devam ediyor" diye konuştu.
Ayrıca Dr. Savaş Duman, Turgutlu Muay Thai Spor Kulübü Antrenörü Tayfun Özcan'a ve sporcu Yusuf Kılıç'a İrlan'da da düzenlenecek olan dünya şampiyonasında başarılar diledi.
Editör: TE Bilişim