Manisa'nın Selendi ilçesinde kaymakamlık öncülüğünde başlatılan 'Sevgi, Hoşgörü ve kardeşlik Halı Saha Turnuvası'nın en genç takımı olan Terziler Yelimere Kanyon Gençlik Spor takımı sporseverlerin takdirini topluyor.
2000 yılı doğumlu Selendi Teknik ve Mesleki Lisesi 10. sınıf öğrencilerinden oluşan Terziler Yelimere Kanyon Gençlik Spor takımı halı saha turnuvasının en genç takımı olarak adından söz ettiriyor. Amaçlarının spor yapmak olduğunu belirten gençler hem spor yapmak hem de ilçenin son günlerde turizme kazandırılması için çalışılan Yelimere Kanyonlarının tanıtımına katkı sağlamak istediklerini belirtti.
Çok sarp ve ilgi çekici yapısı ile alternatif turizm bölgesi olma yolunda hızla ilerleyen Yelimere Kanyonları doğa yapısı, akarsuları, sarp arazileri ve mağaraları ile doğa sporlarının yapılabileceği bir bölge olarak dikkat çekerken, Yelimere'nin tanıtımına katkı sağlamak için takımlarının adını Yelimere Kanyon Gençlik Spor koyarak turnuvaya katılan gençler turnuvanın ilgi odağı haline geldi.
Takımın Kaptanı Süleyman, "Hem futbol turnuvasında yer almak hem de ilçenin tanıtılmasına katkı sağmak için turnuvaya katılmaya kara verdik. Turnuvaya katılmamızda bizlere destek olan İlçe Kaymakamız Murat Aydın'a, Terziler Mahallesi Muhtarı İsmail Ekim'e teşekkür ediyoruz" derken, takımın bir diğer oyuncusu Emre ise, "Bizler göze hoş gelen bir futbol oynayıp Yelimere kanyonumuzun tanıtıma katkı sağlamak istiyoruz." dedi.
Editör: TE Bilişim