Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, şehir içindeki trafiği rahatlatmak için planlanan elektrikli otobüs projesiyle ilgili toplantı yaptı. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Ulaşım Daire Başkanı Fevzi Demir, Manisa Ulaşım A.Ş (MANULAŞ) A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Oluklu, şube müdürleri ve görevli personel de toplantıya katıldı.

Elektrikli otobüste son aşamaya gelindiğinin altını çizen Ergün, "Manisa genelinde ulaşımda önemli projeleri hayata geçirerek büyük dönüşüm sağladık. Birçok ilçemize engelli dostu araçlarımıza ulaşım sağladık. Bu kapsamda da Manisa için büyük öneme sahip olan elektrikli otobüs projesinin de artık sonuna yaklaştık. İhaleye çıkılmadan önce son bir toplantı yaparak gelinen durumu konuştuk" dedi.

"KENTİN TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK"

Manisa'daki trafiği rahatlamak adına projeyi hayata geçirmeye hazırlandıklarını vurgulayan Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Fevzi Demir ise, "6 aydır elektrikli otobüsle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Başkanımız Cengiz Ergün'ün de yakından takip ettiği bu proje de elektrikli otobüslerimiz Organize Sanayi'nin ve kentin trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefliyoruz. Şartnameyi hazırladıktan sonra ihale süreceğine başlayacağız. Ocak ayından itibaren de ihalesini gerçekleştireceğiz. Manisa'ya hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim