TFF 1'inci Lig'de Eskişehirspor ve Giresunspor'la oynadığı son iki maçta kalesinde 3'er gol gören Manisaspor, bu geleneğini 3'üncü Lig temsilcisi Çorum Belediyespor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2'nci Eleme Turu mücadelesinde de sürdürdü. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmada rakibine uzatmada 3-1 mağlup olan Manisaspor, erken havlu atarken Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde de henüz galibiyetle tanışamadı.
ROTASYAN İŞE YARAMADI
Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde de henüz galibiyetle tanışamayan Manisaspor son üç resmi maçta dokuz gol yemesi camiayı endişelendirdi. Oynattığı açık futbol ile Manisaspor'un defansına zor anlar yaşatan Koray Palaz'ın Göztepe maçında sistemde değişikliğe gideceği öğrenildi.
Öte yandan Koray Palaz'ın kupada kadroda rotasyona giderek Sercan, Mertan, Gökcan, Ozan, Kaan gibi ligde fazla şans bulamayan isimlere forma verdi.
6 PUAN DAHA SİLİNEBİLİR
Mali kriterleri yerine getiremediği için Ulusal Kulüp Lisansı alamayınca Futbol Federasyonu tarafından 3 puanı silinen siyah beyazlılar, eski yabancı futbolculardan doğan borçları ödemezse önümüzdeki dönemde FIFA'dan da ceza alabilir. Makukula transferi ile ilgili Benfica kulübüne olan borçtan dolayı sıkıntılı günler yaşayan Manisaspor iki hafta için Benfica kulübüne para ödeyemezse FIFA tarafından 6 puan silme cezasına çaptırılabilir.
5 FUTBOLCU ALTYAPIYA
Ligde kötü gidişin önüne geçmeye çalışan Manisaspor, Mamadou Sangare, Kaan, Gökdeniz, Alper ve Ömer'i A takımdan altyapıya gönderdi. Siyah beyazlılarda kadro 24 kişiye indi. Sangare, sezon başında transfer olduğu Manisaspor'a 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Kaan, Gökdeniz, Alper ve Ömer ise altyapıda yetişti. Başkan Abdullah Mergen, kadroyu 24'e indirme kararı aldıklarını belirterek, "Sistemimizin oturması gerekiyor. Göztepe maçı bizim için çok önemli. Bu maçla çıkışa geçmek istiyoruz. Ligdeki dururumuz ortada. İlk yarıda ligden kopmadan yarışı götürmemiz gerekiyor. Bu yıl bizim için ligde kalmak önemli" dedi.
GÖZTEPE MAÇI 10 TL
Öte yandan Pazartesi günü İzmir ekibi Göztepe'yi sahasında ağırlayacak olan Manisaspor'da derbi maçın biletleri satışa çıktı. Tarzan tribünün biletini 10 TL yapan Manisaspor kulübü Kapalı tribünü 15, VIP tribün biletini ise 20 TL olarak belirledi. Misafir tribün bileti de 20 TL olduğu öğrenildi.
Editör: TE Bilişim