Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün asfalt sözü verdiği Saruhanlı Dilek Mahallesi'nde yapılan 2 kilometrelik asfalt çalışmasının yanı sıra 7 bin metrekarelik kilit parke taşı da döşendi. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında yaya kaldırımı, ledli bordür çalışması yapıldı. Mahallede yapılan 7 bin metrekarelik dev parke taşı döşemesiyle birlikte kullanılabilir durumda olan taşlar da mahallenin okul yoluna döşenerek, israfın önüne geçilmiş oldu.
7 BİN METREKARELİK KİLİT PARKE TAŞI DÖŞENDİ
Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı Dilek Mahallesi'ne yaptığı ziyaret esnasında asfalt sözü vermişti. Biz de sayın Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla birlikte harekete geçerek Dilek Mahallesi'nin üst yapılarını baştan aşağıya yeniledik. Yapılan 2 kilometrelik asfalt çalışmasının yanı sıra 7 bin metrekarelik alan da kilit parke taşı, yaya kaldırımı ve ledli bordür döşemesi de yaptık. Ayrıca parke taşı döşeme çalışmaları sırasında eski parke taşlarını da mahallenin okul yoluna döşedik. Hem malzemeden tasarruf sağladık hem de israf yapmamış olduk" diye konuştu.
‘BAŞKAN ERGÜN, VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYOR'
Dilek Mahallesi sakini İbrahim Akpınar, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Mahallemize geldiği zaman verdiği sözleri teker teker yerine getirdi. Çalışmalar öncesinde yollarımız çok bozuktu. Yapılan çalışmalarla birlikte yollarımız çok güzel oldu. Allah razı olsun" dedi.
BAŞKAN ERGÜN'E TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini yakından takip ettiğini belirten Efkan Kirli, "Manisa merkezde yaşıyorum ama memleketim burası olduğu için sık sık geliyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin il merkezinde yaptığı hizmetleri biliyordum. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, mahallemizin asfaltının yapılacağına dair söz verdiğinde tutacağını biliyordum. Merkezde yapılan çalışmalar bunun en büyük örneklerindendir. Şimdi de geldiler yolumuzu asfaltladılar, mahalle merkezine kilit parke taşı döşediler. Tüm çalışmalar için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
‘YOLUMUZ KONFORLU VE GÜVENLİ HALE GELDİ'
Yolların çamurdan kurtulduğunu belirten Niyazi Kolonkaya, "Servis taşımacılığı yapıyorum. Yollarımız oldukça kötüydü. Arabamızın sürekli alt takımını yaptırmak zorunda kalıyorduk. Yapılan çalışmalarla birlikte yolumuz konforlu ve güvenli bir hale geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.
‘DİLEK MAHALLESİ BÖYLE HİZMET GÖRMEDİ'
Aydoğan Aşırıoğlu, "1989 yılında burası belde belediyesiydi. O günler de dahil olmak üzere Dilek Mahallesi böyle hizmet görmedi. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla çamur olan yolumuz yapıldı, çok güzel oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim