Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Lig A Grubu'nda 7. hafta maçında Karşıyaka Asrın Grup ile Manisa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Karşıyaka Arena'da oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz ve çok sayıda Karşıyakalı taraftar izledi.
ZAFERE GİDEN YOLDA 7'DE 7
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Karşıyaka Asrın Grup karşısında sete dirençli savunma organizasyonları ile başladı. Üst üste servis sayıları da bulan Büyükşehir'in Sultanları seti 18-25 kazandı 0-1. İkinci sette taraftarlarının da desteğiyle sayılar bulan Karşıyaka Asrın Grup, yeşil beyazlı temsilcimizin de basit hatalar yapması üzerine seti 25-17 kazandı ve skoru eşitledi 1-1. Üçüncü sette her iki takım da zaman zaman öne geçti. Uzun rallilerin oynandığı seti Manisa Büyükşehir Belediyespor 22-25 kazandı ve skoru 1-2 yaptı. Maçın dördüncü seti adeta zafere giden yolun kısa hikayesi gibiydi. Karşıyaka Asrın Grup sette 21-17 öne geçti. Karşılıklı sayılarla set 22-18'e geldi. Burada sahaya yüreğini koyan Büyükşehir'in Sultanları İrem'in servisten, Thompson'un da file üstünden bulduğu sayılarla önce rakibini yakaladı, ardından da 23-25'lik skorla karşılaşmayı 1-3 kazandı.
YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ
Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor takım kaptanı Ayşin Moran, "Güzel bir zafer oldu bizim için. 7'de 7 yaparak yolumuza devam ediyoruz. Karşıyaka gibi yıllarca üst liglerde oynayan bir takımı 3-1 yenmek, bizim için güzel oldu. Arkadaşlarım sahada çok iyi mücadele ettiler. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Salon : Karşıyaka Arena Spor Salonu
Süre : 110 dakika

Karşıyaka Asrın Grup : Ayşegül, Olesia, Buket, Ayça, Aleksandra, Ceyna, Ece, Aslı, Ezgi, Semra, Yasemin, Melis, Ece
Antrenör : Gökhan Sezal

Manisa Büyükşehir Belediyespor : Duygu, İrem, Thompson, Daria, Ayşin, Gülşah, Elif, Melis, Gökçe İrem, Ece, Sedanur, Candan
Antrenör : Süleyman Bozkan
Editör: TE Bilişim