Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grup lideri Turgutluspor'da moraller yerinde. Ligin ilk 4 haftasında aldığı 4 galibiyet ile liderlik koltuğuna kurulan kırmızı siyahlılar, 4 haftada rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kalesinde ise henüz gol görmedi. Tüm hesaplarını bir sezon aradan sonra tekrar profesyonel lige dönmek üzerine yapan Turgutluspor sezon sonu bu hedefine ulaşmak istiyor.
Turgutluspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı: "Teknik ekibimiz, takımımız, yönetimimiz ve taraftarımız ile çok iyi bir bütün olduk, Bu birlikteliğin ödülünü de ilk 4 haftada aldık. Birlik ve beraberliğimiz sürdüğü sürece ben bir çok başarılara daha imza atacağımızı düşünüyorum. Henüz ligin başındayız, bu istikrarlı gidişatımızı lig sonuna kadar devam ettirip arzuladığımız şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" dedi
Öte yandan önümüzdeki haftayı bay olarak geçirecek olan kırmızı siyahlılar, Çarşamba günü top başı yaparak antrenmanlara başlayacak, takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı öğrenilirken, yönetimin ise Kara Bigaspor maçının primlerini hafta içi dağıtacağı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim