MANİSA Büyükşehir Belediyesi, 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde mücadele edecek olan Kulalı pehlivanlara ulaşım desteği sağladı. Pehlivanları Kırkpınar'a uğurlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve sporcular, destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede sporculara verdiği destekle vatandaşların takdirini topluyor. Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 655. kez düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde mücadele edecek olan Kulalı pehlivanlara da otobüs hizmeti sağladı. Tarihi Kurşunlu Camii'nde kılınan öğlen namazı sonrasında pehlivanları uğurlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kulalı pehlivanlara başarılar dileyerek, "Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde bu yıl 20 sporcumuz madalya almak için mücadele edecek. Güreşçilerimizin dar imkanlar çerçevesinde gittikleri meydanlardan başarıyla, madalyalarla, göğsümüzü kabartarak döneceğine eminim. Allah'tan pehlivanlarımızın başarısını daim etmesini diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Tosun, Kula Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Onur Şenel'in de ilçe tarihinde ilk defa Kırkpınar'da Başpehlivan olarak yer almasından büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek sporcuların Kula'ya madalyalarla döneceğine inandığını söyledi.
BAŞKAN ERGÜN'DEN PEHLİVANLARA BAŞARI DİLEĞİ
17 ilçede sportif faaliyetlerin geliştirilmesi noktasında fiziki alanların inşa edilmesinden sporculara destek verilmesine kadar birçok alanda hizmetler geliştirdiklerini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirmesi amacıyla her alandaki sportif faaliyetlerde tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Bugün Manisa Büyükşehir Belediye Sporcuları Avrupa'da ve Dünya'da şampiyonluklar elde ediyor. Verdiğimizin emeğin karşılığını sporcularımızın başarısıyla almaktan gurur duyuyoruz. Kulalı sporcularımıza da Kırkpınar Güreşleri'nde başarılar diliyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim