Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün ilçelerdeki çalışmalarında iş ve insan sağlığını temin etmek amacıyla her ay düzenli olarak yaptığı İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı, MASKİ ilçe sorumlularının katılımıyla Genel Müdür Yaşar Coşkun başkanlığında gerçekleştirildi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü çalışmalarda güvenlik önlemlerini en üst düzeyde tutmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, alınması gereken önlemlerin anlatıldığı İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısı, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun başkanlığında gerçekleştirildi. Coşkun'un yanı sıra toplantıda, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ve Burak Aslay ile Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parmaksız, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Necati Abalı, Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Funda Solak, Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl, Bilgi İşlem Koordinatörü Gökhan Kiriş, İş Sağlığı Uzmanları ve MASKİ'nin 15 ilçede görev yapan ilçe sorumluları da hazır bulundu.

"İNSAN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ"
Toplantının açılış konuşmasını yapan MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MASKİ olarak 2017 yılında teşkilatlanma açısından yeni bir düzene gidileceğini ve ilçelerde yürütülen faaliyetlerin daha hızlı bir şekilde ilerlemesi için İlçeler Dairesi Başkanlığı'nın hizmet vermeye başlayacağının bilgisini paylaştı. Ardından İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanlarının hazırlamış olduğu slaytlar üzerinden, yapılan çalışmalarda dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı. Genel Müdür Coşkun, sunumun sona ermesinin ardından yaptığı açıklamada, insan sağlığının her şeyden önemli olduğunu ve bu anlamda güvenlik önlemlerini en üst seviyede tutmak için büyük bir titizlik içinde hareket ettiklerini kaydetti.

İLÇELERDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI
İş Sağlığı ve Güvenliği gündeminin ardından toplantı, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen başkanlığında devam etti. 2016 yılının son toplantısında bir araya geldiklerini söyleyen Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, toplantıda vatandaşların menfaatini koruyan su tarifeleri ile ilgili ilçe sorumlularını bilgilendirdi. Ayrıca toplantıda ilçelerde yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler alınarak, ilçelerdeki ihtiyaçlara daha hızlı ve etkili çözümler üretmek adına fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim