Bu yıl 10. kez gerçekleştirilen Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı, üreticilerden yoğun ilgi gördü. Fuarın organizasyonunu gerçekleştiren Fuarı düzenleyen SNS Fuarcılık Pazarlama Müdürü Banu Sönmez, fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 3-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarın 4 gün içinde yaklaşık 30 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini belirten Sönmez, "Hem fuarımıza katılan firmalar ve hem de ziyaretçilerimiz fuarımızdan son derece memnun ayrıldılar. Fuar süresince yaptırdığımız anketlerde memnuniyet oranının çok yüksek olduğunu gördük" dedi.
SNS Fuarcılık olarak sundukları hizmet kalitesinin, katılımcı ve ziyaretçilerden yüksek not aldığını belirten Sönmez, "Elbette, fuar düzenlediğimiz binanın alt yapısal koşullarından kaynaklı bir takım sıkıntılar yaşadık ama bu durum fuarın ticari başarısını etkilemedi. Genel anlamda verimli bir fuar oldu. Katılımcılarımız da ziyaretçilerimiz de memnun ayrıldı" dedi.
Bu başarıda Manisa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin sunduğu ücretsiz ulaşım hizmetinin katkısı olduğuna değinen Sönmez, "Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi 4 gün boyunca fuarımıza ücretsiz ulaşım imkanı sağladılar. Bu hizmet, hem fuarımıza büyük bir katkı sağladı, hem de Manisalılardan büyük takdir topladı. Sağlamış oldukları bu destek için, katılımcılarımız adına her 3 belediyemize de çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim