Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz Ağustos ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ege Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun'u makamında ağırladı.
Göreve başladığı ilk günlerde Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in kendisine tebrik ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Rektör Hoşcoşkun "Manisa çocukluğumun, öğrenciliğimin geçtiği atalarımın yaşadığı bir yer.Şehzadeler Belediye Başkanımızı ziyaret etmekten son derece mutluyum. Şehzadelere yapmış olduğu hizmetler nedeni ile kendisini kutluyorum. Rabbim sağlık ve sıhhat içerisinde daha çok hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Değerli başkanımızın daha iyi hizmetler yapacağına olan inancım tamdır. Ben Şehzadeler Belediyesi'nin sıfırdan kurulan bir belediye olduğunu biliyordum ancak öğrendiğim kadarı ile belde belediyelerden gelen yükler ile eksiden başlayan bir belediye. Şehzadeler Belediyesi'nin eksiden kurarak bugünkü haline getirdiği için Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e çok teşekkür ediyor, kendisiyle gurur duyuyorum. Benimde Manisalı olmam dolayısıyla memleketime yaptığı hizmetler nedeni ile kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm Manisalı hemşerilerimize selamlarımı iletiyorum" dedi.
Ege Bölgesi'nin en büyük üniversitesinin rektörünün Manisalı olmasından büyük bir gurur duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Değerli hemşerimiz ve ağabeyimiz bugün bizleri ziyaret ederek şereflendirdiler. Nazik ziyaretleri nedeni ile kendisine çok teşekkür ediyorum. Böylesine büyük bir üniversitenin başında Manisalı bir hemşerimizin bulunması bizlere gurur veriyor. Çok mutlu oluyoruz. Kendisini göreve başladığı ilk günlerde ziyaret etmiştik. Manisalılar olarak, belediyeler olarak her zaman değerli hocamızın yanında olacağız. Adıyla anıldığı gibi üniversitemizin ismi Ege Üniversitesi, tüm Ege'nin üniversitesi, dolayısı ile bizim de üniversitemiz. Değerli hocamız Profesör Doktor Cüneyt Hoşcoşkun hocamıza evinize hoş geldiniz diyor, ziyareti nedeni ile çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim