Ahmetli'ye bağlı Karaköy Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Ergün, Cuma namazı sonrasında vatandaşlara pilav ikramında bulundu. Daha sonra mahalle kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Karaköy Mahallesinde tamamladığı çalışmaları anlattı.
Sık sık ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli'nin mahallelerini ziyaret etti. Ahmetli'ye bağlı 4 mahalleyi ziyaret eden Başkan Ergün, ilk olarak Karaköy Mahallesine ziyarette bulundu. Başkan Ergün'e mahalle ziyaretinde, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nde görevli Daire Başkanları, Karaköy Mahalle Muhtarı Abdullah Adıgüzel eşlik etti. Cuma namazı öncesinde vatandaşlarla sohbet etme fırsatı bulan Başkan Ergün, Cuma namazının ardından çocuklara top, bayrak ve kırtasiye seti hediye etti. Başkan Ergün daha sonra ise vatandaşlara pilav ikramında bulundu.

"MİSYONUMUZ 17 İLÇEYE EŞİT HİZMET"
MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşlara pilav ikramında bulunmasının ardından mahalle kahvesinde mahalle sakinlerine Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede ve Karaköy Mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsetti. Başkan Ergün, "Manisa Büyükşehir Belediyesi misyonumuz 17 ilçemize eşit hizmet ulaştırmak. Bu doğrultuda da hiçbir ilçemizi ve mahallemizi ayırmadan, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözecek çalışmaları yürütüyoruz" dedi.

KARAKÖY'ÜN ALTI ÜSTÜ YENİLENDİ
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Karaköy Mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla mahallenin hem altını hem de üstünü yenilediğini belirten Başkan Ergün, "Mahallelerimiz ihtiyaçları doğrultusunda vatandaşlarımıza hizmetler üretiyoruz. Bu doğrultuda Karaköy Mahallemizde MASKİ Genel Müdürlüğümüz 2 bin 450 metrelik içme suyu şebeke hattının yenilemesini gerçekleştirdi. İçme suyu şebeke hattına paralel olarak da 2 bin 350 metrelik ana kanalizasyon hattının yenilemesi gerçekleştirildi. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından da Fen İşleri Daire Başkanlığımıza bağlı ekipler, mahallemizde yaptığı 20 bin metrekarelik kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışması ile mahallemiz tozdan topraktan kurtuldu. Yapılan bu güzel çalışmalar vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.
Mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Başkan Ergün, vatandaşlarla tek tek fotoğraf çektirdi.
Editör: TE Bilişim