TFF 1'inci Lig'de 6 haftalık yenilgi serisinin ardından son 3 maçta 2 beraberlik 1 galibiyetle 5 puan toplayarak son sıradan kurtulan Manisaspor, 13'üncü hafta randevusunda yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.
19 Mayıs Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak karşılaşmayı Erkan Özdamar, Bahtiyar Birinci ve Soner Maraş hakem üçlüsü yönetecek. Müsabakanın biletleri maraton 3, kapalı alt tribün 6, VIP tribünü 10, Gediz ve Spil kale arkaları 15 TL'den satılacak.
Geçen hafta deplasmanda son dakika golüyle aldıkları Denizlispor galibiyetinin özgüven açısından takıma çok şey kazandırdığını söyleyen teknik direktör Sait Karafırtınalar, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında gole odaklı, coşkulu bir futbol sergilemek istiyoruz. Bunun için de taraftara ihtiyacımız var. Seyircimizden 90 dakika destek bekliyoruz" dedi. Manisaspor haftaya 7 puanla 17'nci sırada girerken, 7'nci sıradaki Gaziantep temsilcisinin 18 puanı bulunuyor.
LİGDE 9. RANDEVU
Ligin 13. haftasında karşı karşıya gelecek iki takım Manisaspor ile Büyükşehir Gaziantepspor lig tarihinde 9. kez mücadele edecekler. Ev sahibi ekip bugüne kadar oynanan 8 maçta 5 galibiyet alırken, konuk ekip ise sadece 1 galibiyet elde etti. İki mücadele ise beraberlik ile tamamladı. Ev sahibi evinde 5 maçtır kazanamıyor
MANİSASPOR'DA SARI ALARM
Yarın ligin formda ekibi Büyükşehir Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Manisaspor 10 maçlık galibiyet hasretine geçen hafta oynanan Denizlispor maçında 2-1'lik skorla son vermişti. Ev sahibi ekip yarın ağırlayacağı rakibini de yenerek evindeki 5 maçlık galibiyet hasretine de son vermek istiyor. Manisaspor'da Hakan Turan ve Savaş Yılmaz yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde, ligin 14. haftasında deplasmanda oynanacak Altınordu maçında takımlarını yalnız bırakacak.
Editör: TE Bilişim