Amelelik yaparak geçimlerini sağlayan Bilal – Suriye Kupal çiftinin iki kızından biri olan Irmak Kupal dün saat 15.00 sıralarında evlerinin önünde oynarken kayboldu. Dünden beri çocuklarından haber alamayan aile perişan ve çaresiz bir şekilde bekleyişini sürdürürken, polis olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.
Bilal – Suriye çifti dün saat 15.00 sıralarında Alaşehir'in Menderes Mahallesi Elmadağ Caddesi 2. Sokaktaki evlerinde otururlarken, küçük kızları Irmak oyun oynamak için evlerinin önüne çıktı. Yaklaşık 15 dakika sonra Irmak'ın eve dönmemesi üzerine anne Suriye Kupal 10 yaşındaki diğer kızı Ayşe'den kardeşini eve getirmesini istedi. Kardeşinin sokakta olmadığını farkeden Ayşe durumu annesine bildirdi. Minik Irmak her yerde aranmasına rağmen bulunamadı.
Kardeşini eve getirmek üzere dışarı çıktığını ancak bir türlü bulamadığını kaydeden 10 yaşındaki Ayşe Kupal, "Okuldan gelmiştim. Kıyafetlerimi değiştiriyordum. Kardeşim ayakkabılarını giymeye çalışıyordu. Annem kardeşine bak, dedi. Ben kıyafetlerimi değiştirdim çıktım, kardeşim yoktu. Annemlere kardeşimin olmadığını söyledim" dedi.
Anne Suriye Kupal ise "Eşimle beraber zeytin işliyorduk, kızım dışarıya çıktı. Büyük kızım Ayşe'ye kardeşine bak dedim. Kızım dışarıya çıktı, kardeşinin olmadığını söyledi. Ne olduğunu anlayamadık. Düşmanımız yok, kaçırılmasından şüpheleniyoruz. Devletten yardım istiyoruz, kızım bir an önce bulunsun." şeklinde konuşarak gözyaşları içinde kızının bulunmasını istedi.
Alaşehir Belediye hoparlöründen küçük kızın kaybolduğu yönünde duyurular yapılarak vatandaşlardan da yardım talep edildi.
Öte yandan, minik Irmak'ı bulmak için polis olayla ilgili geniş kapsamlı bir araştırma başlattı.
Editör: TE Bilişim